Sæt frugt på dit træ med attraktive tilbud

Vores udvalg af æbletræer er omhyggeligt håndplukket for at sikre den højeste kvalitet. Vores træer er dyrket i de bedste jordbundsforhold og plejet med stor omsorg, så du kan være sikker på at få et sundt og bæredygtigt træ. Uanset om du foretrækker søde, sure eller krydrede æbler, har vi et træ, der passer perfekt til din have. Vores æbletræer er nemme at plante og passe, så du kan nyde dine egne friske æbler i årevis fremover.

Pluk dine egne sunde æbler derhjemme

Med et æbletræ i haven kan du plukke dine egne sunde og friske æbler lige udenfor døren. Æbler indeholder mange vitaminer og mineraler, som er gavnlige for din sundhed. Ved at dyrke dine egne æbler undgår du også at transportere dem over lange afstande, hvilket er bedre for miljøet. Du kan finde gode tilbud på æbletræer, som er lette at plante og passe. Med et æbletræ i haven kan du nyde dine egne hjemmedyrkede æbler i mange år fremover.

Spar penge på at dyrke dit eget frugtudvalg

Hvis du dyrker dit eget frugtudvalg, kan du spare en masse penge. Hjemmedyrkede frugter er ikke bare billigere end dem, du kan købe i butikken, men de har også en langt bedre smag. Derudover kan du dyrke sjældnere sorter, som er svære at finde i handelen. For at få mest muligt ud af dine frugttræer, kan du med fordel investere i et espalier til æbletræer. Espalier hjælper med at holde træerne i form og sikrer en bedre udnyttelse af pladsen i haven.

Sådan plejer du dit nye æbletræ

Når du har plantet dit nye æbletræ, er det vigtigt at give det den rette pleje for at sikre en god vækst og høst. Vand træet regelmæssigt, især i de første år, så jorden ikke tørrer ud. Fjern også eventuelle ukrudtsplanter omkring træet, så det ikke konkurrerer om næring og vand. Beskær træet let om foråret for at fjerne syge eller døde grene og forme kronen. Giv træet en blanding af organisk gødning om foråret for at understøtte blomstring og frugtudvikling. Med den rette pleje kan du se frem til en rigelig høst af saftfulde, velsmagende æbler.

Forskellige æblesorter til ethvert formål

Hos os finder du et bredt udvalg af æblesorter, der hver især har deres helt særlige egenskaber. Ønsker du et syrligt og sprødt æble til madlavning, anbefaler vi vores Guldrenette-sorter. Til den søde tand passer vores Ingrid Marie-æbler perfekt, som også er særligt velegnede til bakning. Og for dem, der foretrækker et mere afrundet og balanceret æble, har vi et udvalg af Elstar-æbler, der er et sikkert valg til både rå spisning og forarbejdning. Uanset om du skal bruge æblerne i kage, syltetøj eller blot nyde dem som de er, har vi den rette sort til dit formål.

Få rådgivning om den rette placering af træet

Når du planlægger at plante et nyt frugttræ, er det vigtigt at overveje den rette placering. Frugttræer har forskellige krav til lys, jord og plads, så det er en god idé at få rådgivning fra en ekspert. Vores gartnere kan hjælpe dig med at finde den optimale placering af dit træ, så det kan trives og give dig den bedste høst. De kan rådgive om, hvor meget plads træet har brug for, hvor meget sol det har behov for, og hvilken type jord der passer bedst. Med deres erfaring kan de sikre, at dit frugttræ får de bedste betingelser for at vokse og bære frugt.

Tilbud på æbletræer i flere størrelser

Vi tilbyder et bredt udvalg af æbletræer i forskellige størrelser, så du kan finde det helt rette til din have. Vores mindre æbletræer er perfekte til mindre haver eller terrasser, mens vores større træer giver mere frugt og skygge til større haver. Uanset hvilken størrelse du vælger, får du høj kvalitet og en garanti på sundt og livskraftigt vækst. Bestil dit nye æbletræ i dag og nyd din egen hjemmedyrkede frugt allerede til næste sæson.

Sæt gang i din egen æbleproduktion

Har du altid drømt om at dyrke dine egne æbler? Med de rette tilbud kan du komme i gang med at sætte gang i din egen æbleproduktion. Vores udvalg af æbletræer er håndplukket for at sikre høj kvalitet og god vækst. Uanset om du har en stor have eller blot en lille gård, kan du finde et æbletræ, der passer til dine behov. Lad dig inspirere af vores tilbud og start din rejse mod at høste dine egne lækre æbler.

Giv din have et smukt og nyttigt træ

Et smukt og nyttigt frugttræ kan være en fantastisk tilføjelse til din have. Frugttræer ikke blot forskønner din have, men giver også lækker frugt, som du kan nyde direkte fra træet eller bruge i madlavningen. Når du vælger et frugttræ, er det vigtigt at overveje faktorer som træets størrelse, modstandsdygtighed over for sygdomme og klimaforhold i dit område. Med det rette træ kan du skabe en frodig og indbydende have, som giver glæde og nydelse i årevis.

Nyd duften af blomstrende æbletræer

Når foråret melder sin ankomst, er der intet smukkere syn end de blomstrende æbletræer, der fylder haven med deres dejlige duft. Lad dig indfange af den friske, forårslignende aroma, der spreder sig fra de lyserøde blomster. Nyd den rolige stund, hvor du kan trække vejret dybt ind og lade sindet falde til ro. Æbletræerne er ikke blot en kilde til lækre frugter senere på året, men også en æstetisk gave, der forskønner haven og skaber en stemning af fred og idyl.